Kurser

En veckas intensivkurs i Medicinsk biomagnetism®, nivå 1
med Dr Isaac Goiz

grundare av denna revolutionerande terapeutiska metodDr. Isaac Goiz

31 juli 4 augusti 2012

Metodens grund är att sjukdomsalstrande mikroorganismer endast kan leva i en specifikt gynnsam alkalisk eller sur miljö i kroppen. I den miljön uppstår en magnetisk polarisering. Ny forskning visar att patogena bakterier, virus, svampar eller parasiter ligger bakom de flesta sjukdomarna. Genom att använda ett biomagnetiskt par® på specifika delar av kroppen återställs det neutrala ph-värdet i de berörda vävnaderna eller organen efter bara några minuters behandling. Patogenerna dör, orsaken till sjukdomen försvinner och kroppen läker naturligt. Detta är en ny terapeutisk metod baserad på sjukdomens orsaker och inte på symtomen. Metoden förorsakar inga biverkningar.

Medicinsk Biomagnetism® uppfanns av den mexikanska läkaren Dr Isaac Goiz 1988. Metoden används idag i Tyskland, Spanien, USA, Mexiko och i flera latinamerikanska länder med enastående resultat.

Metoden kan kombineras med andra terapiformer såsom akupunktur, akupressur, naprapati, medicinsk massage, näringsterapier, mm.

Detta är första gången Dr Goiz har kursen, nivå 1, i Sverige.

Efter genomgången kurs och uppfyllande av träningskraven får kursdeltagarna certifikat som terapeut i Medicinsk biomagnetism, utfärdat av Centro de Investigación de Biomagnetismo Médico, Mexiko

Plats                        Stockholm, lokal meddelas senare
Datum                      31 juli – 4 augusti 2012
Pris                          12000 skr + moms

Kompletterande information om kursen, betalningsform och anmälningsblankett hittar du på www.biomag.se

Anmälan mottages i tur och ordning. Antalet platser är begränsat.

Kontakt
Skandinaviska skolan för Medicinsk biomagnetism® – info@biomag.se –  José Palma 070 3957515,
Susana Quintela 070 5445386, certifierade terapeuter i Medicinsk biomagnetism – Miguel Rodriguez 0171 34300