Patientberättelser

Anna, 50 år

Jag har under de senaste 20 åren gått i behandling hos Susana från och till då jag behövt hjälp med min hälsa. Ibland har det varit akupunkturbehandling och ibland behandling med magneter. Båda behandlingarna har hjälpt massor och jag har alltid återfått min hälsa genom hennes behandlingar.

Magnetbehandlingen är helt fantastisk. Jag ligger ner på hennes arbetsbänk och hon undersöker vad som orsakar de besvärande symptomen jag har i kroppen. Sen behandlar hon genom att lägga små magneter på olika ställen på kroppen. Det känns inget och man ligger med de på sig i 20 min. Sen tar det några timmar eller till nästa dag och mina symptom jag hade försvinner. Det är lika fantastiskt varje gång och lättnaden stor.  De symptom jag brukar få hjälp med är bl a magbesvär, magsjuka, illamående, förkylningar, influensa, kliande utslag, luftrörsbesvär, urinvägsproblem, feber.

Jag har med hjälp av Susanas magnetbehandling lyckats hålla förkylningar och influensor till minimalt på mig själv och hela min familj som också får magnetbehandlingar av Susana vid behov. Min mamma har också fått magnetbehandling av Susana. Hon hade konstanta ögoninfektioner under lång tid som hon inte kunde bli av med. När hon fick magnetbehandling av Susana försvann de och kom inte åter. Jag kan varmt rekommendera Susanas magnetbehandling. Susana är mycket skicklig och kunnig som behandlare. Hennes magnetbehandling är mycket hjälpsam och har många gånger varit räddaren i nöden.

 


Franco, 39 år

Susana’s biomagnetic sessions have been an indispensable resource for me and my family throughout the past 10 years.

Her work has become an essential part of maintaining an  overall sense of wellbeing and balance in my life. Her work manages to be both exquisitely  subtle and profoundly potent when addressing the root of my underlying imbalance or illness! I deeply appreciate her open, inquiring approach and her caring, compassionate presence!!